Verstopt in een gezellige woonwijk aan de Duinwijklaan heeft restaurant De Open Keuken op 1 januari 2000 haar deuren geopend.
In die tijd is er heel veel veranderd. Van oudrose naar grootmoeders tijd waarbij veel hout, emaille, antieke fornuizen, fraai beschilderde muren en tierelantijnen. Gecombineerd met een open keuken die centraal in het restaurant staat.
Zit je bij je opa en oma aan tafel? Door de gezellige kleedjes, antieke fornuizen, en de open keuken lijkt dat wel een beetje zo. Door de vele accessoires en tierelantijnen waan je je in een oude woonkamer. Dat komt wellicht ook doordat het restaurant midden in een woonwijk staat. Het menu is heel uitgebreid, maar voor de besluiteloze klanten is een oplossing bedacht: het proefkonijnenmenu. Dan kan je van alles en nog wat proeven, ideaal!
Afgelopen vrijdag hebben we hier gegeten en het is zeer goed bevallen. Het restaurant bevindt zich midden in een woonwijk en bij binnenkomst denk je een café binnen te lopen. Maar achterin de bevindt zich het gezellige restaurant. Een goede ontvangst door de gastheer die ook de rest van de avond op precies de goede momenten aandacht toonde. Het eten was erg lekker. Enige 'nadeel' was dat het te veel was waardoor we het nagerecht hebben laten schieten. Zeker een aanrader voor een gezellig avondje uit eten!
We hebben hier zaterdag 11 februari gedineerd. Het was een geweldige ervaring, heerlijke kaart voor elk wat wil.
We hebben er de hele avond heerlijk gegeten en gedronken en het was perfect. Goed gastheerschap. We komen graag een volgende keer terug.
Uiterst sfeervolle ambiance. Het was er gemoedelijk en eigenlijk was alles uitstekend.
Algemeen.
Hier wordt met liefde gekookt en voel je je als gast zoals het hoort te zijn.
De afgelopen weken zit ik op vrijdag avond te snavelen in restaurant de Open keuken te Beverwijk. Ik mag zeggen dat het eten werkelijk waar top is. De ambiance, het overheerlijke eten en het heerlijke biertje van de tap, voor een zeer scherpe prijs, echt een aanrader voor iedere Bourgondiër. ik beloof jullie dat je er geen spijt van krijgt.
tot vrijdag zal ik zeggen! groeten Martijn en Barbara
wij hebben met vrienden hier vrijdag gegeten,en wij vonden het geweldig,het was gezellig,goede bediening,en het eten zat wat mij betreft tussen goed en uitstekend in,wij komen hier zeker nog terug.
Het is erg leuk dat je echt naast de keuken zit en met je neus bijna tussen de pannen. Met z'n tweeën is het net zo gezellig als met een groep - niet iets wat bij elk restaurant kan.
De gerechten zijn smaakvol, leuk dat je lekker ouderwets zuurkool, spruitjes en rode kool op je bord krijgt. (Als niet-liefhebber van de eerste twee kan ik zeggen dat het verrassend lekker was!)
De beoordeling 'goed' is slechts ter motivatie: er waren wat kleine puntjes die beter konden. Voornamelijk in de bediening (bijvoorbeeld het zien van de lege glazen terwijl het hoofdgerecht opgediend werd maar niet vragen of we misschien nog een drankje wilden. En dan ook de eerstvolgende 10 minuten niet meer langskomen), maar dat is denk ik eerder een gebrek aan ervaring van de jonge serveersters.
Wel echt een aanradar voor gewoon een gezellig avondje uit!