Het nieuwe eten:
Het onderscheid in voor-, hoofd en nagerechten is losgelaten.
De kaart bestaat uit verschillende kleine, verrassende gerechtjes ter grootte van een voorgerecht.
U bepaalt het aantal gerechtjes en de volgorde en wij zorgen ervoor dat ieder gerechtje is zoals u van ons gewend bent, verzorgd en aangekleed.
Het idee van de kleine gerechtjes is ons goed bevallen. De gerookte heilbot was heerlijk, maar de overige gerechtjes waren niet bijzonder. Prettige en vriendelijke bediening Beperkte wijnkaart met goede wijnen. Ondanks ons dringende verzoek konden we geen karaf water krijgen, maar moesten we voor 4 euro een fles plat water bestellen.
Voor mij een ware ontdekking! Wat een aardig personeel (heel attent,jas aan nemen,op tijd je glas bijvullen,regelmatig checken of alles naar wens is,uitleg over gerechten...kortom :goed gastvrouwschap! En dan het eten,prachtige uitgebalanceerde gerechtjes,hoog op smaak en mooi uit geserveerd ! kortom een dikke 10 !
Voor de tweede keer hier gegeten. Wederom smaakvol eten met een mooie presentatie.
Uit de nieuwe kaart kun je meerdere gerechtjes kiezen van het formaat voorgerecht. Door de keuze en de 'ogen die groter zijn dan de maag' moeilijk kiezen!
Bediening professioneel met kennis van zaken (wijn!) en vooral: erg enthousiast. Als het personeel plezier heeft in zijn/haar werk wordt uit eten gaan toch weer een beetje leuker.
Jammer dat het verrassingsmenu verdwenen is, maar op deze manier helemaal niet erg. We zullen hier zeker voor een 3e keer heen gaan!
Heerlijk gegeten bij Fozzies! De gerechten zijn van uitstekende kwaliteit en worden mooi gepresenteerd. Laat je vooral adviseren over de te kiezen wijnen bij de gerechten! De gastvrouw geeft op deskundige en enthousiaste wijze haar advies. We hebben genoten van zowel het eten als de uitstekende wijnen en komen hier zeker terug!