| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
linda_uit_beverwijk 13 juni 2011 | |
Ik kom hier regelmatig en de meeste ervaringen zijn goed. MAAR, ze hebben ook een keer mijn hele verjaardag verpest. Alleen een (groot)voorgerecht bestellen vond het meisje dat de bestelling opnam blijkbaar niet genoeg. Ik kreeg een hatelijke opmerking en we hebben haar de rest van de avond niet meer gezien. We hadden best nog wel wat te drinken gelust.
Proever6160 22 november 2003 | |
Ik ben het niet eens met voorgaand commentaar, ik eet hier altijd heel lekker, bediening is vriendelijk. Je hebt ruime tafels met goede stoelen, je zit niemand in de weg. Ik heb er meerdere keren gegeten en ik kom hier zeker vaker, |
Proever7213 16 augustus 2003 | |
Ik kom er niet meer. Zeer slechte bediening, absoluut niet attent en bij tijd en wijle helemaal niet gezien. Wij (man en vrouw) wilden na ons eerste biertje bijbestellen, maar tot het einde van de maaltijd hebben we niemand meer gezien. De menukaart was heel erg vies, vieze vette vingers erop, en hier en daar gewoon opgedroogde saus oid, wat je er met je nagel af kon schrapen. Dit is de eerste keer dat ik een restaurant het predikaat SLECHT opplak. |
Geef zelf je mening over Blue Palace