| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
mister edje 26 november 2009 | |
wat een heerlijk eten voor een betaalbare prijs en een hele gezellig ingericht restaurant. |
foodcritic 29 april 2009 | |
1/2- Vreselijke afgang! Bij binnenkomst werden wij niet eens begroet, laat staan naar een tafel begeleid. Na zeker 10 minuten bij de ingang te hebben gewacht, zijn we uiteindelijk zelf maar gaan zitten, en werden toen pas opgemerkt, en het was niet eens druk. Buffet was karig, gerechten, soep en sauzen waren bedekt onder een vel, zo lang stond het al! Teppan yaki vlees waren erg kleine stukjes, biefstuk was al zo goed als op, en wat er lag was blauw. Heb 1x gevraagd of er nog biefstuk aangevuld kon worden, maar moest zelf aangeven hoeveel stukjes...... Er stonden bordjes bij het buffet met gerechtnaam, dus namen wij KIP saté, welke dus GEEN kip MAAR VARKENSVLEES bleek te zijn! De bordjes waren omgewisseld zonder ook maar enig excuus!
Proever22968 13 mei 2006 | |
Hier diverse keren gegeten, ook wel s in buffetvorm, maar is altijd goed en lekker. Buffet wordt heel regelmatig aangevuld en is zoals t hoort bloedjewarm eten, niet dat halflauwe wat wel s wil gebeuren als je in buffet gaat eten.. Leuke vlotte bediening, gewoon s gaan eten!! |
Geef zelf je mening over De Nieuwe Chinese Muur