| Keuken | Italiaans |
| Minimum menuprijs | €12.50 |
| Huiswijn per glas | €2.25 |
| Openingstijden | 14.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
john1965 21 oktober 2010 | |
Kan alleen de pizza's beoordelen en die waren prima. Lekker dun en krokant en goed belegd. Ook de kruidenboter bij het stokbrood was erg lekker (als je van pittig houdt). De serveerster die ons bediende was erg vrolijk en beleefd, toen deze echter om 20:00 uur naar huis ging bleef er alleen jong en ongeinteresseerd spul over. |
hklerkx 12 april 2009 | |
goed voor een afhaalpizza, maar meer ook niet |
Proever63801 13 augustus 2007 | |
Beter vindt ik hier het afhalen dan om hier uitgebreid te dineren.
ines&rinus 8 augustus 2007 | |
Op een mooie zomerse dag hadden wij een lekker plaatsje op het terras gevonden. De bediening door een stel heel jonge meiden was aangenaam en correct. De witte wijn was wat typisch van smaak de rode wijn was vies/bedorven. Na hierover een opmerking te hebben gemaakt kreeg ik een ander glas. Het nieuwe glas rode wijn was wat beter van smaak, maar niet \'om over naar huis te schrijven\'. De bestelde uiensoep moest flink \'opgevrolijkt\' worden met peper en zout. De pizza\'s waren heerlijk. Wij hebben de pizzabakker hiervoor dan ook een compliment gemaakt. |
Proever12492 9 april 2004 | |
heel goede bediening , ruime porties , goede kwaliteit en zeer gezellige sfeer , |
Geef zelf je mening over La Lanterna