frank11 frank11 4 februari 2012

Pizza's zijn wat ons betreft de lekkerste in Berkel. Op dinsdag is afhalen voor de meeste pizza's goedkoop.

Let op met bestellen via pizzabel (hun bestelsite). Drie keer gedaan en drie keer negatieve ervaringen (1 x besteling ondanks bevestiging kwijt, 1 x prijs was anders op de bestelsite en bevestiging dan ik moest betalen in restaurant, 1 x kreeg twee bevestigingen moest dus duur 0900 nummer bellen om te laten corrigeren).

Culineus Culineus 13 juni 2011

La Mamma is een echt dorpsrestaurant met prima pizza's en lekkere, eenvoudige gerechten. De bediening is hartelijk. Ik eet er graag of laat bezorgen. Het broodje dat je bij het bezorgen van salade of carne krijgt is super. Favorieten: champignons gorgonzola en Pasta Claudia.

Nu ook de trap naar boven netjes nieuw is en het restaurant is opgefrist, zijn een hoop minpuntjes weggepoetst.

Pieter H. Pieter H. 26 november 2009

Na precies twee jaar keren we terug op de treden van de nog steeds even sleetse als morsige trap. La Mamma, waar de pizzabezorgers en -afhalers nog steeds een streepje voor hebben op de gasten. Na 20 minuten wachten, krijgen we eindelijk ons drankje. De gekozen fles wijn blijkt, na desperaat op etiketten loeren, niet in huis, maar wordt gehaald van een luxer filiaal in het dorp. Wel aardig, maar weer erg onhandig allemaal. Geen bestek op tafel, ook niet op het idee komen dat even van een vrije, ingedekte tafel te pakken. De pizza is net even anders dan besteld. Rommelig in alles. De pizza's smaken aardig.

Jens en Jans Jens en Jans 17 december 2008

In een eenvoudige maar nette ambiance wordt prima eten geserveerd, zowel de pizza's als bijv. de vleesgerechten. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

RobinMulder RobinMulder 13 december 2008

Van de entourage moet La Mamma het niet hebben, maar de pizza's zijn erg goed en de prijzen bescheiden.

Proever78478 Proever78478 21 juli 2008

De pizza's zijn HEERLIJK, maar het restaurant ziet er rommelig en ongezellig uit. Wij laten de pizza's altijd thuis bezorgen, dan heb ik daar ook geen last van ;-)

Proever49690 Proever49690 15 juni 2008

Voor een redelijke goede pizza op een avond dat je geen in hebt zelf te koken een prima alternatief, niet een zaak om uitgebreid en gezellig een avond "uit" te gaan.

Pieter H. Pieter H. 10 oktober 2007

Ze doen hun best, de meisjes, onder leiding van een doortastende leeftijdgenote. Al vergeten ze nog wel eens een schoon kleedje neer te leggen of een servet. Helaas ziet de zaak er hier en daar wat morsig en vervallen uit, als je je twijfels bij de trap hebt overwonnen. De open deur naar het afdakje biedt uitzicht op opgestapelde rommel. Maar de pizza is heerlijk en royaal, de wijn kan er net mee door, maar is betaalbaar. Dan stap je over je bezwaren heen en heb je toch een leuke avond hier.

Proever37289 Proever37289 7 augustus 2005

Gegeten in het weekend. Zeer klein restaurant met tafels heel dicht op elkaar. Pizas rijk belegd en verse ingredienten. Hebben daar ook een afhaal balie wat het heel druk maakt en heel onrustig, jammer.
Bediening een beetje sullig en afstandig. Pas op voor de steile trap bij het verlaten van het restaurant na een paar wijntjes vrij steil

Geef zelf je mening over Pizzeria La Mamma