binky 18 mei 2012 | |
Na jaren weer eens de lasagne getest, was altijd uitmuntend ? Nu nog ok ! was iets te lang in de oven geweest toplaag iets te bruin en werd daardoor te sterk van smaak, jammer. Eerlijke pommedore als voorgerecht, cappuccino (OK) na en een likeur van't huis, en dat voor 35 Euri, prima te doen ! |
Jaspera 20 januari 2012 | |
Matige service. Ober was erg gehaast terwijl het rustig was.
Keijser 19 juli 2011 | |
In de Lange Leidsedwarsstraat stikt het van de restaurants. Ook Pizza Pino is daar te vinden. Ze hebben heerlijke pizza's voor een goede prijs (ondanks de naam bieden ze ook pasta's en andere gerechten). Ik heb hier de Pino Speciale gegeten, een pizza met allerlei toppings o.a. ei, erg lekker. Pizza Pino is ideaal voor een snelle (smakelijke) hap, maar minder geschikt voor lang en gezellig tafelen.
Djooeke 20 januari 2011 | |
De pizza smaakte best wel goed, al waren de korsten behoorlijk taai en miste ik wel de 'verse tomaten', maar voor die prijs kan je ook niet heel veel meer verwachten denk ik. De bediening was overigens heel erg vriendelijk en de kitscherige fontein was een grappige toevoeging aan het interieur. |
hennyz 8 december 2010 | |
Voor 5€ kan je niet meer verwachten |
Proever5114 27 november 2010 | |
Kwam hier in m'n studententijd al, en dat is 28 jaar geleden. Toen moest je of heel vroeg zijn of je kwam in een rij te staan van soms wel zo'n 50 meter. Ongekend!!! Nu is er geen rij meer maaarrrrr de lasagne van toen staat nog steeds op de kaart en ik vind 'm, ondanks dat ik ondertussen in allerlei mooie restaurants tot 3 sterren toe gegeten heb, nog steeds de heerlijkste lasagne ooit! Ondertussen staan er meerdere soorten lasagne op de kaart, daar waag ik me niet aan want ik kan me niet voorstellen dat die de klassieker overtreffen. Wat nog mooier is aan dit restaurant, waar nu trouwens voornamelijk nog toeristen komen, is dat ze prachtige EN zeer betaalbare Barolo's en Brunello's op de kaart hebben staan. Dus niet een goedkoop Italiaans restaurant waar je je blauw betaalt aan een matige wijn, maar een goedkoop en lekker restaurant waar je fantastische en betaalbare wijnen kunt drinken. Ook fijne bediening trouwens. Alleen de inrichting is niet mijn stijl, maar je kunt niet alles hebben, zeker niet voor die prijs. |
Proever75968 28 mei 2008 | |
Gezellig Italiaans restaurant! Mijn absolute favoriet is de lasagna. Bediening is gezellig vriendelijk en snel.
Proever75668 22 mei 2008 | |
Mocht je zien hebben in lekker en goedkoop italiaans eten, dan is Pino de plek!!! Inmiddels meerdere malen hier gegeten en nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan.
Proever69402 31 december 2007 | |
Bediening is inderdaad "macho", maar wel plezierig. Het eten vonden wij (2 volwassenen en 3 kinderen) uitstekend. Zowel het vlees, lasagna als pizza waren prima van smaak. De rode huiswijn was iets te zoet en te warm en wat oppervlakkig van smaak. De prijs voor het diner was zeer redelijk. De inrichting van het restaurant vonden wij eenvoudig. |
Proever62250 15 juli 2007 | |
we hebben hiet gisterenavond met een groep gegeten...we zaten bij de keuken waar het op een gegeven moment wel een sauna leek...de airco was kapot..tja. De tortelinis met spinazie saus was helemaal niets, ik zou het thuis niet zo op tafel durven zetten. Een van de obers was uitermate geirriteerd en wenste als meneer aangesproken te worden. Ik ga hier ook niet meer heen. |
Geef zelf je mening over Pizza Pino