Jettt 7 juli 2011 | |
Pilsvogel is een leuk café om op het terras tapas te eten. De tapas kaart is niet heel uitgebreid maar wat er op staat is erg lekker en heel betaalbaar. |
RichardN87 3 mei 2011 | |
Lekker gegeten. Heel gezellig eetcafe. Goede prijs kwaliteit verhouding! |
desiree62 10 december 2010 | |
leuk voor een klein hapje en aan te raden voor een borrel, blijf vaak tot laat hangen, knoflookvazen blijven me fascineren! |
deMartino 28 september 2010 | |
Lekker voor bij een wijntje maar niet om je vrienden mee naar toe te nemen. Heb er tien keer tapas besteld en de gehaktballen zijn ALTIJD koud. |
GerardH 3 juli 2010 | |
werkelijk geweldige tapas gegeten in dit restaurant. Er prettig als het personeel uitstraalt, dat ze het werk met plezier doen. Kom hier zeker terug. De vijgen met kaas waren goddelijk! |
edwin_ 11 juni 2010 | |
Als je zin hebt in een biertje is het een aanrader, als je er dan genoeg op hebt kun je prima genieten van opgewarmde studenten-tapas. De spaanse invloeden zijn hier ver te zoeken. Jammer... |
Desi 2 mei 2009 | |
Op zich een leuk tentje en een aardig terras. Alleen als je een schone wijn glas vraagt omdat er lipstift en vinger afdrukken op het glas zitten wordt er in plaats van een nieuwe wijn in een schoon glas, een leeg glas aangerijkt zodat je het drankje zelf in een ander glas kan gieten. Dan ben ik eigenlijk al een beetje klaar. |
Danoesjeee 16 maart 2009 | |
Ik heb hier een aantal keren een daghap genomen. Vooral de spareribs die ik toen heb gegeten waren heerlijk. Bediening is prima ook, zouden alleen soms iets meer mogen opletten, wachten op de rekening duurt lang. |
dennisheller 31 januari 2009 | |
Met 6 vrienden hier laatst wezen eten. 3 van ons, waaronder ik, bestelden de sate. Normaal is deze vaak prima. Vandaag had de kok niet echt zijn dag. Alledrie de sate waren zwaar aangebrand. Na een opmerking hierover en lullen als Brugman toch voor elkaar gekregen dat we het eten voor de helft van de prijs kregen. Inderdaad zoals een voorganger al zei, hier komen om gezellig te drinken maar laat het koken aan een ander restaurant over.... jammer.... |
Proever63298 1 januari 2009 | |
Afgelopen maandag hier gegeten samen met vriendin. Elders was het overal rustig maar hier zat de tent gewoon vol! Gelukkig was er nog een plekje voor ons om wat te eten, en ondanks de drukte deed de bediening erg zijn best! Het eten was prima (zeker gezien de prijs!), wij komen hier zeker nog eens terug als we gezellig even in een eetcafe wat willen eten. |
Geef zelf je mening over Pilsvogel