Na lange tijd weer geprobeerd. Het was slechter dan de vorige keer. Lang wachten op de gerechten (na drie kwartier het voorgerecht! Hoofdgerechten die in etappes worden gebracht (jolige bediening: "ja, het gaat vanavond in gedeelten, ha ha..."). Geen woord van verontschuldiging. Uiensoep te waterig en grote stukken blijkbaar haastig gesneden uit er in. Lasagne flets van smaak en droge vleessaus er over heen. Pizza droog en taai. Gegrilde entercote te dun en was geen echte entrecote. Twee stukje drooggekookte groenren erbij, smaakloos. Bediening popie jopie met jij, jullie, jou. Toezicht ontbreekt. Maar de bedrijfsleider had het ook te druk met kletsen met z'n bekenden. Geen La Terrazza meer voor ons.
Het eten is redelijk op smaak.
De voorgerechten zijn super groot voor een voorgerecht.
Meteen na het voorgerecht word het hoofdgerecht geserveerd, we hadden een half sigaretje gerookt en toen we naar binnen gingen stond het eten er al. (eigenschap van pizzarias misschien?)
Gegeten op 27-07-2010 met drie personen.
Eten van matige kwaliteit. Pizza was redelijk, de spaghetti bolognese matig van smaak en de tortellini waren lekker van smaak maar erg weinig voor 11,50. Nauwelijks aandacht voor de klanten. Een aantal dingen vergeten zoals de geraspte kaas bij de spaghetti en de likeur bij de koffie. Al met al geen goede ervaring.
wat is dat toch dat een pizza altijd overladen moet worden met en dan ook nog goedkope kaas?......bodem ook veel te taai cq moeilijk te snijden. totaal niet meer dan redelijk al maakte de bediening nog wat goed