Wij, moeder en dochter, hebben hier een overheerlijke pannenkoek gegeten voor een leuke prijs.
In eerste instantie zaten we op het terras, maar later werd het wat fris en wilde we liever binnen zitten. Helaas kon dit niet meer omdat het binnen helemaal vol zat, maar de vriendelijke bediening bood ons een plekje aan op een stuk terras wat overdekt was en zette voor ons een warmtelamp aan. Helemaal goed.
Moeder bestelde een pannenkoek ham-kaas met champignons en ikzelf een specialiteit, de 'Dulle Griet' (pannenkoek met gemengde bosvruchten, vanillesaus en suiker). Beide waren erg lekker! De droge, witte wijn smaakte ons ook goed.
Kortom: als je van pannenkoeken houdt is een bezoekje aan dit restaurant zeker aan te raden!
De locatie is overigens ook super!
Zelf een klassieke combinatie gekozen (appel en krenten): beste pannenkoek sinds tijden. Uiteraard met warme chocomel en dat op een zonnige winterse middag: prima
Partner had een special met stoofperen, die waren (helaas) koud. Tip: met (liefst zelfbereide) warme stoofperen is dat een topper.
Heerlijke pannenkoeken en dat voor een redelijke prijs (helaas hebben we de pannenkoeken in de loop van de jaren helaas wel veel duurder zien worden). Genoeg keus en voor elk wat wils. Helaas bleek gisteren (op een zondagmiddag) de topper niet te bestellen, omdat de ingredienten op waren, jammer!
Door de drukte moet je soms even wachten op een zitplaats (en vooraf reserveren is slechts zeer beperkt mogelijk). Ook is er soms wat weinig personeel tijdens de topdrukte, waardoor je erg je best moet doen om iemand aan te spreken.
Gezellig decor zoals een pannenkoekenhuisje hoort te zijn. Wel een minpuntje was de kou (het vroor buiten), we zaten niet eens heel dicht bij de deur, maar de deur naar buiten stond steeds open, waardoor het vrijwel de hele tijd tochtte... Brrrrrrrrrrrr....
sedert mijn kinderjaren kom ik nu bij dit pannenkoekenhuis.. Ondanks dat ik in zuid Oost-Brabant woon kom ik graag hier mijn pannenkoeken eten. Locatie ronduit super, Pannenkoeken ken geen betere, Prijs aller redelijkst, Publiek ook prettig. Helaas in de zomer maanden erg druk waardoor je moet wachten maar dat heb ik er graag voor over.