7.6
6.3

KeukenIndiaas, Indonesisch & Surinaams
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

Het is alweer even geleden, maar hier bij herhaling erg goed gegeten. Vriendelijk en gastvrij. De biologische kip op donderdag en de Surinaamse bergeend zijn aanaders! Deze tent is goed voor je humeur.

sieuwdath sieuwdath 29 juni 2011

Met recht het meest authentieke surinaams eten in de stad. Hier wordt nog gekookt volgens oude hindoestaanse en javaanse traditie! En alles altijd vers en dan ook echt vers met echte verse kruiden. Je vindt hier gerechten die je bijna nergens meer kan krijgen. Waar krijg je zoveel verschillende groenten? (bord is altijd kleurrijk)Waar vraagt de gastheer of je nog wat extra op je bord wil (maakt niet uit wat!) Waar krijg je een alu-roti (roti gevuld met aardappel) die direct van de tawa (hindoestaanse platte en ronde bakplaat van gietijzer) komt? Waar druipt de baka bana niet van het vet? (vanwege hoog vuur absorbeert de banaan geen vet)Waar kun je kraakverse vis eten die doordrongen is van verschillende kruiden? Waar krijg je een bara die voor 100 procent van erwtenmeel gemmakt is? (elders is het een vette bol van bakmeel met een geel kleurtje) Waar vind je traditionele surinaamse soepen zoals Brafoe. Waar eet je hindoestaans zoals in het district Nickerie?
ALLEMAAL BIJ MOKSI! Met recht het beste Surinaamse restaurant!Maar je moet wel een kenner zijn van smaken, kruiden en vers eten....Dan weer je het verschil

mahes mahes 14 maart 2011

Ik heb voor mijn verjaardag eten laten bezorgen. Het was superlekker en volgens afspraak! Tot de volgende keer. Ineke

WIENES WIENES 3 juni 2010

Moksi catering besteld voor verjaardag, voor 100 man. Hadden nasi, sate en kip, etc.. Nasi was papperig en volgens mij iets te veel soja, kip was te zacht, volgens mij twee keer gemaakt van dagen ervoor.
Kouseband, was slecht gesneden en slap te lang gebakken of gesudderd...
De catering was zwaar onder de maat en ook waren ze de plastice borden vergeten. Met andere worden te stress was echt heel groot, volgende keer maar een betere vinden of toch zelf doen.
Zeer slecht.

marcel_o marcel_o 28 maart 2010

Eigenlijk is Moksi altijd dicht wegens catering. Maar even naar binnen kijken leert dat het kleine tentje helemaal vol zit. Niet voor niets, want het eten is heerlijk. Zelden zo'n eenvoudige maar lekkere moksi alesi gegeten. De inrichting is vijftig jaar oud en ziet er niet uit. In dit geval draagt dat alleen maar bij aan de authenticiteit, eerlijkheid en vriendelijkheid van dit pareltje.

Geef zelf je mening over Moksi

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:30 tot 22:00 Geen lunch