ActiviteitenPrivate dining
KeukenRegionaal, Frans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

10 maart 2013

Geniet hier van de heerlijkste broodjes van Friesland.
We waren met 5 personen en genoten van een diverse items van de lunch kaart. We waren zeer prettig verrast ook van de rekening trouwens.

Gegeten op: 10 maart 2013.
gerritjevandehoek
gerritjevan...
Expertproever

16 december 2012

Heerlijke avond uiteten geweest. Het spektakel-menu was een goede keus en zeer smakelijk. De bediening was vriendelijk maar er waren een paar kleine foutjes (bv. brood dat niet werd gebracht). Prima restaurant dat ik iedereen kan aanraden.

Gegeten op: 17 november 2012.

31 oktober 2012

Met een zakenvriend afgelopen week hapje gaan eten in Beetsterzwaag bij Prins Heerlijck. Gekozen voor jacobsschelpen ( een 6+ ) gevolgd doorzacht gegaard varkensvlees ( een dikke 8 )en afgerond met wat kaas. Zakenvriend Flip ging voor wild en was dik tevreden. Bediening door hartelijke jongedame. Was derde ervaring met dit adres en wederom het geld waard. Niet de meest voor de hand liggendelocatie ( Beetsterzwaag ) maar zeker de moeite waard !

Gegeten op: 10 oktober 2012.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

11 december 2011

Gisteren gegeten bij Prins Heerlijck. Alhoewel ik het restaurant wat gedateerd vind, hebben we met een klein gezelschap lekker gegeten maar niet erg verrassend. Als voorgerecht een garnalencocktail, lekker maar gewoontjes. Het hoofdgerecht, de eendeborst was prima maar de saus weinig tongstrelend. Als nagerecht heeft het gezelschap gekozen voor koffie compleet, dat heeft PH prima voor elkaar! Lekkere chocolade, een beetje likeur met slagroom en (chocolade)cakejes. Als extra kregen we nog een lollie van fruit, wat goed in de smaak viel. Gekeken naar de rekening dacht ik, goed gegeten maar PH mag wat meer aandacht besteden aan (verfijnde) smaak. Dat zou m.i. meer in overeenstemming zijn met de rekening. Over de medewerker die ons bediende waren we tevreden, vriendelijk en aanwezig, maar niet té.

13 november 2011

Fijne omgeving. Plezierige sfeer. We zijn er vroeger geregeld geweest en vonden het altijd van goed niveau. Het laatste bezoek stamt al weer van een aantal jaren geleden en we gingen er vanuit dat het nog altijd culinair goed zou zijn. Dit viel helaas erg tegen. Het eten: een vis- en vleesgerecht, waren beide fantasieloos van opmaak en matig van smaak. De gebruikte saus versterkte niet het gerecht maar werkte futloos. Ook het dessert was vrij standaard. Bij van der Valk eet je niet slechter. De wijn was trouwens wel in orde.

hdejong
hdejong
Proever

Schrijf zelf een recensie over Prins Heerlijck

Schrijf hieronder je recensie over Prins Heerlijck. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Vrijdag11:30 - 21:00
Zaterdag en Zondag13:00 - 21:00