KeukenMexicaans

Oililly Oililly 11 januari 2012

Met een Groupon aanbieding onlangs voor het eerst hier gegeten. De Macho Nacho als voorgerecht was heerlijk, rijkelijk bedekt met kaas en sausjes en toch geen slappe tortilla chips. Als hoofdgerecht de fajitas kip & biefstuk, heerlijk van smaak, grote porties, hooguit een tikkeltje te veel olie. De Margarita cocktail was helemaal perfect! Erg vriendelijke bediening, ze zeiden dat we extra gaucamole of zure room konden krijgen. Gezellige knusse sfeer. De reden waarom ik hier nooit eerder ben geweest is omdat het er van buiten uitziet als één van de vele toeristische tentjes, maar ik was blij verrast met het eten en de sfeer! Ik denk dat als je voor de authentieke Mexicaanse smaak wilt gaan dat je nogsteeds beter naar Los Pilones kunt gaan, maar het eten bij Matias zal bij een groter publiek aanslaan. Ik ga hier zeker vaker naartoe!

otira otira 2 januari 2012

Wij aten 1 januari voor het eerst bij Matias en dat was een heel goede start in het nieuwe jaar 2012. Het was de eerste keer dat wij Mexicaans aten en we zijn gelijk helemaal om! Wat een heerlijke gerechten. De bediening was heel vriendelijk en we kregen uitleg over de ingrediënten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
N.B.: Zorg voor een flinke eetlust, want de porties zijn behoorlijk groot.

Verlengsnoer Verlengsnoer 9 december 2011

Ik vind het vreemd dat er maar zo "meningen" zijn geuit over Matias. Ik kom er al jaren en het eten is goed tot super. Misschien komt het wel doordat hier veel toeristen heen gaan (buurt, locatie). Wij gaan hier vanavond weer eten. Ken geen plek in Amsterdam met lekkerdere Fajitas.

maxm maxm 9 juni 2011

de burrito zag er op het bord nog aardig uit, maar het was smakeloos. de erbij geserveerde bonen waren smerig; leek wel door de asbak heen gehaald. de serveerster zei dat dit toch heel normaal was. brr..... na 80 euro te hebben betaald zijn we snel weggerend om bij te komen.

Neusje Neusje 24 mei 2011

Ons vaste restaurant als we een concertje pakken in Adam.
Heerlijke genieten van de Nachos Gigantes.
Deze mexiacaan is een echte aanrader.

Geef zelf je mening over Matias Caribbean

Maandagvan 16:00 tot 23:00
Dinsdagvan 16:00 tot 23:00
Woensdagvan 16:00 tot 23:00
Zondagvan 16:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten