Overzicht

Meest recente meningen:

De Pizzabakkers

Haarlem Italiaans 7 mei 2012
Toon details

Verrukkelijk gegeten in dit nieuwe restaurant! De pizza Zucchini was echt heerlijk, de ambiance goed en de bediening vriendelijk. Leuk om in de keuken te kunnen kijken, waar een kleine meid de steenoven van dichtbij mocht bekijken. Het toetje, de Gianduia, was om je vingers bij af te likken... Top gegeten dus en voor herhaling vatbaar.

Spaarne 66

Haarlem Brasserie 5 mei 2012
Toon details

Op Koninginnedag hier de lunch gebruikt. Zo heerlijk als de taart en de koffie hier altijd is, zo tegen viel de bestelde ceaser salad. Zonder overdrijven: 4 bladen sla, 1 reepje spek, 6 croutons, 3 ansjovisjes, wat saus en een sneetje brood voor € 10. Het terras maakte veel goed en de totaalbeleving in het zonnetje aan het Spaarne relativeerde de 2x €10 nog wel wat. Jammer was dat we zelf het WiFi-wachtwoord bij de bar moesten gaan vragen (we zaten aan de overkant bij het water), want de serveerster toonde zich hiertoe niet bereid.

Spijckers

Hoorn Aziatisch 31 juli 2011
Toon details

Alles perfect geregeld: Vriendelijke bediening, goede sfeer, mooie plaatsen, heerlijke gerechten, mooi en smakelijk opgediend, goede temperatuur, goed geluidsniveau, timing van gerechten (en amuses!) prima, kortom: Een avondje onthaasten in Hoorn.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.