MAB-CAI

Meest recente meningen:

Restaurant Everest

Scheveningen Indiaas 3 januari 2012
Toon details

70 euro / 4 gangen menu x2, met drinken, 8 euro per item. prijs/kwaliteit 8.0, indaas brood en mintsaus, hot mango saus en zoete mango-gember saus (8.5), vooraf van vis, lams en kipfilet uit de kleioven (8.0), eenvoudige garnering is wel jammer (5.5). tussengerecht lamsvkees soep, goed gevuld, mooie spicy smaak (8.5), hoofdgerecht kippepootjes uit de kleioven (7.5, mooie smokey smaak), lamsvlees in marsala saus, super zacht (8,5), currysaus met erwten (7.0), basmati-rijst (7.0), indiaas bier, aardig (7.0), merlot rode huiswijn, niet speciaal (6.5), toilet schoon maar gedateerd (6.5), sfeer: (8.0) momumentaalpand, warme gezelligesfeer jaren 1970. Bediening: aardig en hartelijk (8.) Goed eten en lekker voor een zeer betaalbare prijs in scheveningen!

Griff

Voorburg Frans 25 juni 2011
Toon details

595 euro 11x 4 gangen + wijn etc 15 euro per item prijs /kwaliteit 8.0. Kreeftensoepje als amuze, goede smaak (8), 1e gang zalm, aardappeltaartje en ham (8, zout van de ham overheerst wel), 2e gerecht garnalen, prima (8), hoofdgerecht ook prima, nagerecht 3 bereidingwijze van rabarber, niet te zoet, goed in balans (8.3). Koffie goed, friandisses bedroevend. Witte wijn: zuid afrikaans, doorsnee (7.5) Toilet, wat beperkt (7), bediening: zakelijk (7), Sfeer: aangenaam 7.8, strakke inrichting met enig muzikaal onthaal, parkeren gratis na 18:00 uur. Leuk om mee te maken.

Lemongrass

Scheveningen Frans 6 mei 2011
Toon details

72 euro, 3 items, prijs/kwaliteit 6.5. Lekker versgebakken brood en olijfolie en olijfjes (8), voorgerecht proeverij van het huis (eendeborst en ganzelever (8.5), bloodymary met mossel (7), carpaggio, gefrituurde paling, garnaaltje, prima (8), maar prijzig. Hoofdgerecht ribeye, goe mals, krokant kortstje, goed op smaak, verse boontjes en doppertjes met een bite (8), 2e hoofdgerecht zeetong. Tja.. 't is een kaal visje met eenvoudige bereiding, je eet de prijs er niet van af( 6.8). Wijn: huiswijn, lekker droog, geen hangertje (7.7). Aardig sfeertje aan de haven, net iets beter dan bistro niveau en een wat kieskeurige publiek. Leuk om eens te gaan proeven.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.