S-anne

Meest recente meningen:

Tilt

Utrecht Eetcafé 22 januari 2012
Toon details

Voor een eetcafé is Tilt echt wel prima. Er is genoeg keus, het is een beetje rommelig maar daar is het een eetcafé voor. Simpele wijn, maar originele gerechten. Niet alleen maar standaard eetcafésaté maar ook bijvoorbeeld beenham of een kikkererwtenburger.

LE:EN

Utrecht Aziatisch 22 januari 2012
Toon details

Ik vind de nieuwe locatie erg mooi! Fijn dat de ruimtes nu in meerdere gedeeltes zijn opgedeeld zodat je niet het idee hebt met heel veel/heel weinig mensen in het restaurant te zitten. De kaart is ook veranderd en er staat nu ook een fondue en een menu op. Dit is ook prettig voor mensen die niet van heel veel verschillende hapjes kiezen houden. Kwaliteit is nog steeds goed en bijzonder. Volop keuze voor vegetariers!

BistroCafe Zizi

Breukelen Bistro 27 september 2011
Toon details

Onlangs hier gegeten. We bestelden ieder 2 voorgerechten. Ik ben zelf vegetarier en bij het serveren van de soepen werd de soep met vis met de vegetarische 'dressing' ernaast geserveerd. Pas bij het proeven merkte ik de vergissing. Erg vervelend. Verder stond ere en geitenkaas-ijs op de menukaart. Beide zeer geïnteresseerd in dit gerecht bestelde zowel mijn zus als ik dit gerecht. Toen het geserveerd werd, werd er echter verteld dat het hazelnotenijs op basis van geitenmelk was. We hadden het gerecht besteld om het geitenkaasijs en de combinatie met rode biet en spinazie en waren niet tevreden over deze servering. Toen we hier een opmerking tegenover zowel de serveerster als de eigenaar maakte werd hier erg laconiek op gereageerd. Erg jammer; de ambiance is erg leuk, zowel het eten als de bediening verpest dit.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.