Nina

Proever sinds 14 april 2009

Overzicht

De laatste recensies:

6 mei 2011

Vanavond superleuke avond in 'De Witte Uyl' gehad. Een restaurant met een eigen 'jazzy' karakter. De gerechten waren stuk voor stuk top en bijzonder.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.

De Witte Uyl

Fusion
Frans Halsstraat 26
€37,50

5 mei 2011

Ik ben fan van 'Op de tuin'. De recepten zijn origineel en dat is een aangename verrassing als je geregeld uit eten gaat. Als vegetariër kan je hier ook goed uit de voeten. De wijnkaart is ook erg goed. Alles wordt op een plezierige manier geserveerd want ook de bediening is vrienden, sympathiek en professioneel. Ik kan werkelijk waar niets negatiefs bedenken over deze tent.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

Op de Tuin

Biologisch
Karel du Jardinstraat 47h
€29,50

5 mei 2011

Ik heb hier een paar keer gegeten. Ik vind het interieur erg leuk zo met die zachte verlichting en de recht toe recht aan meubels. Het eten is oké, iets minder dan ik gehoopt had. De bediening viel mij echter beide keren tegen. Het is al gauw 'te veel', zo krijg ik het gevoel. Eén keer hadden we gereserveerd en kwamen we in een nog vrij leeg restaurant. Vreemd genoeg mochten we niet aan een tafel bij het raam zitten maar werden we bij het tafeltje naast de deur geplaatst. Toen wij verzochten om een andere tafel werd daar erg moeilijk over gedaan. Eerst kon het niet, later dan uiteindelijk toch wel. Zo hoeft het voor mij niet meer.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.

Firma Pekelhaaring

Italiaans
Van Woustraat 127
€28,-

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.