eveldhuizen
Proever in spe
Overzicht
De laatste recensies:
Voor het eerst bij Catootje gedineerd. Zeer kindvriendelijk, en zeer goede kwaliteit. (Lasagna met spinazie en geitenkaas, pasta met truffelolie, kabeljouw met sperziebonen)
Prijs prestatie prima, het duurde wat lang maar was niet hinderlijk. Een aanrader en we komen zeker terug- met kind.
Van een lekkere lunch genoten bij dit Nijmeegse eetcafe. Alerte bediening die niets ontgaat. Een half woord is genoeg en men snapt het (Wat een verademing...) Salade met peer was lekker, Sandwich Camelot was net een beetje te klein voor de grote honger, maar er werd goed van gesmikkeld.
Wat een leuk eetcafe! Lommerijk terras met oude bomen en het menu verstopt in ouderwetse bruine kantoor hangmappen. Zeer aardige gastvrouw, lekker los, met humor en kennis van zaken. De biefstuk was goed, zoonlief kon menu krijgen wat niet op de kaart stond, wat getuigd van soepele geest en goed gastheer(vrouw)schap. De wijn was prima en het liquer proeverij-tje speels en makkelijk (Liquer flessen op tafel en kijk maar welke je lekker vindt) Kortom: een eetcafe zoals het hoort te zijn. Als ik in de buurt zou wonen zou ik hier zeker vaker komen.
De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.