Martina

Proever sinds 12 januari 2009

Overzicht

De laatste recensies:

8 november 2012

Wij zijn dol op de Aziatische keuken en eten het vaak en graag! Een week of vier geleden voor het eerst naar New King geweest omdat ons vaste adresje geen plekje meer had en dit is nu ons lievelings Chinees restaurant geworden! Het eten is echt top, de ambiance alsof je op een korte vakantie in het verre oosten bent, en wat een bijzonder sympathieke bediening. Zijn sinds onze ontdekking iedere week teruggekeerd, iedere keer andere gerechten gekozen, en allemaal top! Ga snel.

Gegeten op: 5 november 2012.

New King

Chinees
Zeedijk 115
€13,-

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

11 april 2012

Afgelopen weekend in Bordewijk gegeten, grandioos!! Wij kozen voor het a la carte menu, en begonnen met een amuse van heilbot, oesters buiten de kaart om, een filet Americain van rivierkreeftjes (een absolute aanrader) maar de pate was ook al zo lekker. Alle gangen waren stuk voor stuk even smaakvol. Bijzonder dat de chef kok aan tafel het dagmenu komt vertellen. De bediening vonden wij erg vakkundig. Wij komen graag binnenkort terug!

Bordewijk

Frans
Noordermarkt 7
€39,-

10 april 2011

Fantastisch gegeten. Wij hebben de kok een 4 gangen vis menu laten maken en werkelijk iedere gang was fantastisch, in combinatie met goed wijn arrangement en sympathieke bediening, komen wij snel weer terug.

A la Ferme

Frans
Govert Flinckstraat 251
€36,-

Alle 6 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.