JeanneW

Meest recente meningen:

Dionysos

Rotterdam Bbq, Grill 12 april 2009
Toon details

Gister weer bij Dionysos gegeten. De maaltijd was zoals altijd voortreffelijk. Midia(lekkere mosseltjes)en tyri saganaki(kaasgerecht) als voorgerecht. Malse biefstuk (fileto Acropoli) als hoofdgerecht. Als wijn erbij: Retsina, Malamatina. De muziek is verbeterd, er is een nieuwe bouzoukispeler, die dus ook echt alleen Griekse muziek speelt en zingt! Ook het publiek en personeel deed enthousiast mee met zang en dans. Al met al weer een bijzonder geslaagde avond!

Domani

Rotterdam Italiaans 20 december 2008
Toon details

Veel nieuw personeel, wat er verveeld bijloopt, en geen aandacht heeft voor de klanten! Koffie stond al poos op de bar voordat het geserveerd werd, dus flink afgekoeld! Bestelling voor tosti's duurde 25 min., maar toen bleek dat ze nog gemaakt moesten worden! Misschien met goed personeel, dat het wat beter gaat lopen. Maar tot die tijd zal je mij er niet meer zien, helaas!

Dionysos

Rotterdam Bbq, Grill 20 december 2008
Toon details

Als vaste klant van Dionysos kan ik zeggen, dat je hier gewoon goed kan eten! Voorgerechten, hoofdschotels en nagerecht zijn prima verzorgd. De muziek is niet altijd goed te noemen, dat ligt ook aan het feit welk publiek er is, omdat er dan verzoeknummers worden gespeeld, en dat in diverse talen met een Grieks "accent"

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.