Proever8310

3 meningen | 0 favorieten
Proever sinds 16 september 2003

Overzicht

Meest recente meningen:

Le zinc... et les autres

Amsterdam Frans 19 januari 2012
Toon details

Inmiddels voor de 4de keer bij Le Zinc gegeten. Vanavond laten verrassen door het 4 gangen menu met bijpassend wijn arrangement. Alle gangen vol van smaak en de sommelier heeft fantastische wijnen (ongewoon en soms onbekend maar fantastisch van smaak) uitgezocht. Bediening zeer aangenaam. Het is een feest om hier te eten. Je gaat hier heen om te genieten en dat lukt tot nu toe 4 keer achter elkaar. Als je liefhebber bent van goed eten en goede wijn dan zeker een aanrader

Allure

Rotterdam Internationaal 16 januari 2012
Toon details

Bediening is ronduit onbeschoft en onprofessioneel. Bij binnenkomst hadden wij een klacht die niet te verhelpen was en de oplossing van het personeel was om ons uit het restaurant te zetten. Men had namelijk geen zin in die klacht op dat moment en dit werd ook meerdere malen geroepen. Er zijn talloze manieren om met klachten om te gaan maar mensen op straat zetten omdat je niet met de situatie kunt omgaan is beneden elk niveau. Wij komen nooit meer terug.

Da Noi

Amsterdam Italiaans 16 september 2003
Toon details

gezellig en intiem ingericht restaurant. De bediening is Italiaans en zeer eigenaardig en zeker aardig. Je moet geen controle willen hebben over de avond, gewoon met de bediening meegaan en dan komt het goed. Heerlijke soep, uitstekende antipasta, ravioli met truffel om van te kwijlen. Alleen het parelhoentje was iets te gaar maar de saus maakte alles goed. Wijn was goed en goedkoop. Je moet ook geen haast hebben. Dus lekker zitten en lekker eten.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.