Claudilientje

Proever sinds 11 september 2008

Overzicht

De laatste recensies:

9 mei 2013

Als een verrassing van vriendinnen hebben wij hier gedrieën gegeten. Een mooi pand, leuk aangekleed maar wel kleine tafeltjes. Het was even passen en meten met bordjes elke keer, maar dat drukte de pret niet. Wij hadden een menu van 9 bordjes. Of we die allemaal gekregen hebben weet ik niet - op een gegeven moment raakte ik de tel kwijt - maar het eten was erg lekker! Het ene natuurlijk iets lekkerder dan het andere, maar alles erg smaakvol.

Naar mate het drukker werd, was er jammer genoeg wel minder aandacht voor ons tafeltje. Bij het bestellen van het toetje hadden ze echter (zonder dat we het hadden gezegd) wel door dat we het grand dessert voor twee met z'n drieën wilden nuttigen: zonder een woord werden er drie paar setjes bestek op tafel gelegd.

Erg leuk restaurant, en veel beter dan het gemiddelde tapas-restaurant! Hier kom ik nog weleens terug denk ik.

Gegeten op: 8 mei 2013.

Tia Rosa

Mediterraan
Reguliersgracht 11
Amsterdam
€18,-

12 maart 2013

We komen hier al geruime tijd. In het begin was het echt top: goed eten, goede sfeer en de bediening was altijd goed. Toen veranderde de kaart en was het iets minder goed eten. Maar gedurende dat de tijd vorderde werd de kwaliteit van het eten steeds minder. De kaart is pas weer verandert waardoor een aantal lekkere dingen verdwenen zijn. De fotootjes op het nieuwe menu zien er ook niet erg smakelijk meer uit: slechte keus!

En de laatste keer afgelopen weekend was het teleurstellend; we hadden erg zin in sushi maar waren niet 'voldaan'. Daardoor gaan we de volgende keer ergens anders heen. Erg jammer!
De sfeer en de bediening blijven wel onveranderd goed.

Gegeten op: 10 maart 2013.

Hachi

Japans
Meerstraat 90
Beverwijk

23 juli 2012

Lekker buiten eten in de zomer, beetje mensen kijken en in het zonnetje zitten.. Niet verkeerd!
Erg leuk restaurantje, hoewel ik moet bekennen dat ik geen idee heb hoe het er van binnen uit ziet: we zaten zo lekker! Goede bediening, netjes en oplettend, en het eten was gewoon goed. Niets op aan te merken!

Het Zomerhuis

Frans