wiak

Meest recente meningen:

Brasserie De Koepel

Voorburg Frans 8 mei 2012
Toon details

We kozen op 5 mei voor het driegangen Koepelmenu dat heel goed was en enthousiast werd opgediend. Dit en de mooie lokatie maakten onze avond weer een echt avondje uit. Een glas champagne vooraf streelde de tongen. De huiswijn paste perfect bij de gangen. De rustieke omgeving is een echte aanrader.

Sjiek en Simpel

Voorburg Internationaal 7 april 2012
Toon details

Op zaterdag 1 april 2012 een keuze gemaakt uit een erg beperkte kaart. Het smaakte niet onaardig, maar sjiek was het niet en simpel is net iets te ver. Voor een buurtrestaurant en een eenvoudig hapje tussendoor is het best te doen. Door de kleine tafeltjes zit je bijna boven op elkaar aan de rechterzijde van het restaurant.

Floris V

Voorschoten Frans 7 april 2012
Toon details

Op 6 april 2012 het verlengde restaurantweekmenu genomen. De hoeveelheid is voldoende en als je het met één gang uitbreidt (vis), ga je met een voldaan gevoel naar huis. Vaak zijn de hoeveelheden van speciale menu's aangepast, maar dat was hier niet het geval. Het smaakte goed (runderlende), niet uitstekend. De koffie aan het einde van het diner werd automatisch voorzien van matige friandise, terwijl we daar niet om gevraagd hadden waardoor de leuke menuprijs door de wijnen en het dure water (5,50 euro) toch aardig omhoog ging. Wil je echt genieten van een aangepast menu voor een leuke prijs, neem het dan zoals het op kaart staat en laat je niet overhalen tot allerlei extra's. Doe je dat wel, dan kan je voor hetzelfde geld elders beter eten.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.