a TripAdvisor company

Recensies

van Proever78170

Proever78170

Proever78170

Proever in spe

Recensies

Proever78170
  • Recensies in de afgelopen twee jaar
    0 goedgekeurde recensies
    0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
  • Matig

  • Matig

Automatisch vertaald door Bing Translator Originele tekst - Toon origineel Toon vertaling Fout bij ophalen originele tekst, probeer opnieuw.

Ik had een lunch in dit restaurant gisteren en was echt teleurgesteld in de food and service.

Ik hou echt van het gebouw en eetkamer, met de locatie uitkijkend over Leidesplein en Marnixstraat, dus besloten om te proberen de lunch er. Eerst dacht ik dat het zou zijn oke, mooie tabel, comfortabele fauteuils en snelle dranken service. Maar het menu zeer beperkt was en dit moet belde alarmbellen rinkelen. Ik bestelde kip Caesar salade en mijn eetkamer metgezel besteld de Kip Sate. Na een zeer lange wachttijd het voedsel eindelijk aangekomen, en echt was het wachten waard. De salade ontbrak elke dressing en ik moest vragen om meer. Daarnaast waren de sla verlofuren allemaal donker gele en kleine - het voelde alsof het is gegooid samen door een student in de keuken met de laatste van de ingrediënten. Meer als een kip en spek salade, niet zeer smakelijk. Mijn partner had Kip sate, maar dit was ook teleurstellend - slechte kwaliteit kip, Koolsla, en hopen en hopen van gloopy sate saus. Hij is Nederlands en was zeer teleurgesteld door dit.

In het einde we verlieten de helft van onze glazen wijn achter en betaalde de rekening en links naar ga elders voor onze koffie. We zullen niet worden terug te keren - dergelijke een schande voor een mooi gebouw en een fantastische locatie.

Waar gaan we eten?

© IENS 1999 - 2016 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten

a TripAdvisor company