Akiyo

Meest recente meningen:

Japanese Pancake World

Amsterdam Japans 10 augustus 2009
Toon details

Okonomiyaki is iets wat qua smaak anders is dan wat je normaal gesproken van japans eten gewend bent; het is niet subtiel en gebalanceerd, maar heeft een heel zware en uitgesproken smaak. Je moet er van houden en misschien ook aan wennen. Ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben in deze tent. Zoals door anderen al aangekaart, is er sprake van een lange wachttijd. (Het was niet druk en hij was alleen bezig met onze tafel van vier!) Verder vond ik de smaak tegenvallen: het was te zout (omdat de saus al een sterke smaakmaker is), waardoor je de ingredienten niet goed meer kan proeven. Verder is de batter naar mijn idee (vooral bij de kobe-variant) nog te soggy, terwijl het aan de rand al aangebrand was!! Normaal gesproken zou je dat waarschijnlijk niet kunnen zien omdat er saus over de pancake wordt gesmeerd, maar ik zat bij de bakplaat en was geschokt (oke, niet zo ernstig, maar wel onaangenaam verrast) dat de onderkant zwart was geworden toen hij de oko omflipte! Wel moet gezegd worden dat de ingredienten leuk worden gecombineerd. (De oko met spinazie en rundvlees (osaka style) is erg verrassend). De eigenaar en het meisje van de bediening zijn ook erg aardig en behulpzaam.

New Happy Palace

Rotterdam Chinees 15 maart 2007
Toon details

Heerlijk gegeten in dit restaurant. Vooral de Tjiew Jiem Ha (garnalen met verse pepers en speciale saus) was verrukkelijk!! Het restaurant zelf is niet bijster trendy, maar je zit heerlijk (je kan lekker natafelen) en is erg knus. De attente gastvrouw en het eten maakt dat dit een uitstekende restaurant is. Heb ons voorgenomen om alle specialiteiten een keer uit te proberen!! PS: Ze hebben ook een bezorgservice; super makkelijk (en snel) en even zo lekker.

De Watertoren

Rotterdam Mediterraan 2 april 2004
Toon details

Wat was dat lekker eten zeg! Echt niks op aan te merken! We waren met z\'n vieren; als voorgerechten hadden we de vistoren en de duivenborst met raapstelenstampotje......mmm, verrukkelijk, je moet het echt hebben geprobeerd; de hollandse garnaaltjes waren heerlijk gemarineerd, mosselen zaten in zo\'n heerlijk soepje...ik had moeite om het mosselpannetje los te laten! Als hoofdgerecht hadden we de lamshaasjes met rucola en pijnboompitten, de ossehaas met paddestoelsaus, zwaardvis met tzatziki en pestosaus (de saus in aparte kommetjes) en de tonijn in soyasaus...... Wederom, heeeerlijk! Sappig en mals en een lekkere volle smaak, zonder dat je daarna naar de waterkraan hoeft te rennen van de dorst! Als dessert hebben we de ijstoren geprobeerd: jammie! De witte chocolade met macademia taartje was bijzonder lekker! De bediening was heel erg aardig en vriendelijk en behulpzaam en erg vlot! Een echte aanrader!! NB: Je kan hier lekker rustig na tafelen...als je hier gaat first-date-n kan het niet misgaan!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.