Overzicht

Meest recente meningen:

Ebeling

Amsterdam Eetcafé 4 november 2008
Toon details

matig gegeten; thaise salade was weinig oosters; handje taugé, ijsbergsla en suffe saus, beef okee. probleem vooral dat absoluut te weinig was. hoofdgerecht had omvang van voorgerecht; zelfs met extra mandje brood (a 5,50; voor in vijf stukken gesneden broodje) te weinig. verder aardig ingerichte tent; maar prijs/kwaliteitverhouding is echt zoek.

Florence

Nederweert IJssalon 19 juli 2008
Toon details

Uitstekend en niet voor niets award-winning ijs. Prada onder de ijsbereiders haha. Nagenoeg alle smaken zijn heerlijk; vanille-ijs (goed te vergelijken met andere ijssalons, want overal in het assortiment) het ik nog nooit ergens beter geproefd. Romig maar niet overdadig, vol van smaak en mooi van structuur. Geldt overigens ook voor andere smaken. De vruchtensmaken op waterbasis smaken niet als het flauwe en waterige sorbetijs dat je elders nogal eens aantreft. Zonde dat Nederweert nogal niet-Randstedelijk gelegen is en dat ijs moeilijk te transporteren is bij gebrek aan koelwagen. Overigens wel op de Route du Soleil bij Weert..

Steakhouse het Bestekje

Amsterdam Eetcafé 7 juli 2008
Toon details

Saaie maalijd; er staat 'steakhouse' op de gevel, maar eetcafe-kaart (schnitzels, sate, entrecote). Prijzen zijn echter niet als bij een eetcafe: varkenshaas (met 'heerlijke champignonsaus' met weinig smaak, weinig champignons) kost 16,50. Althans volgens mijn kaart; op de rekening stond 18,50. Navraag leert 'dat u dan de oude kaart hebt gehad; daar kan ik ook niks aan doen; voor twee euro ga ik dat echt niet aanpassen, het is 18,50'. Zo behoudt je je klanten dan denk ik. Geen sorry, alleen het gevoel dat ik niet moet zeuren en moet betalen. Erg armoeiig, die twee euro interesseert me niet; maar zo'n onbschofte reactie wel.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.