Overzicht

Meest recente meningen:

Praq in Waaidorp

Amsterdam Europees 21 mei 2012
Toon details

Eten met kinderen, daar is Praq heel geschikt voor. Het eten is van goed niveau, wel een beetje aan de dure kant. Carpaccio vooraf was prima. Tomatensoepje voor de kinderen vers. Hoofdgerecht van zachtgegaarde varkensfilet met asperges en bloemkoolpuree lekker en sate een van de betere in de stad. Jammer dat niet alle gasten hun kinderen in het gareel houden. Dat is een beetje het manco van Praq.

Cafe Piazza

Amsterdam Italiaans 21 mei 2012
Toon details

Een pizza margarita en spaghetti bolognese die je thuis beter maakt voor resp. 9,- en 12,50. Dan weet je genoeg. Dit is een toeristenfuik. Spaghetti was overduidelijk opgewarmd in de magnetron. Hier zien ze me niet meer terug.

Bridges

Amsterdam Biologisch 29 december 2011
Toon details

De loungy sfeer (banken en gordijnen) doet een beetje aan de supperclub denken. Maar het gaat natuurlijk om de smaken. En dan heb ik aan Bridges een dubbel gevoel overgehouden. Kwa prijs zou dit natuurlijk een van de topzaken in de stad moeten zijn. Maar dat maken ze niet helemaal waar wat mij betreft. Naast een heerlijke mossel bij een van de twee amuses, een prima voorgerecht (tartaar van tonijn) en een heel goede heilbot met langoustine als hoofdgerecht zijn niet alle smaken goed in balans. Een amuse die overheerst wordt door basilicum. Zwezerik als tussengerecht heb ik elders in de stad beter gegeten. En een nagerecht waarbij zuur en zoet met elkaar botsten. Wel een compliment voor de passende wijnen, waarbij de wijn van Nederlandse bodem bij het voorgerecht echt een voltreffer was.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.