Proever7577

Meest recente meningen:

Zuivere Koffie

Amsterdam Internationaal 23 augustus 2011
Toon details

Ik ben het met mijn voorganger eens: geen zuivere koffie, Het terrasje achter het cafe is heel sfeervol, maar de rest (bediening en eten) is slecht. Er stonden 3 dames in de bediening (op 4 klanten?) aan een stuk te babbelen,en je werd ongevraagd deelgenoot van hun suffe opmerkingen. De kwaliteit van het eten staat totaal niet in verhouding tot de prijs. Veel te duur voor zo'n informele tent. Leuk om het terras gezien et hebben maar niet voor herhaling vatbaar.

Le Patron Anonyme

Amsterdam Italiaans 12 augustus 2008
Toon details

Heb ik wel in het goede restaurant gezeten vraag ik me af als ik de uitstekende recensies lees. Ik heb namelijk nog nooit zo'n slechte lunch gehad als hier en voorspel dan ook dat dit tentje geen lang leven beschoren is als ze op deze voet doorgaan. Het is in de eerste plaats goor, natte tafels buiten worden niet even met een droog doekje afgeveegd, als je daar wilt zitten. Binnen worden de tafeltjes ook niet schoongemaakt. Ik had een croque monsieur besteld en kreeg oud brood met wat plakken ongesmolten kaas erop voor een bedrag van 5, 50 euro! Wat een arrogantie om dit voor te zetten en dan ook nog zoveel te vragen. Verder zaten we er met zijn tweeen, maar de bediening zat een beetje navel te staren achter de bar. Echt jammer.

Zina

Amsterdam Mediterraan 2 december 2006
Toon details

Gerechten, bediening en ambiance zijn prima. Alleen viel de rekening een beetje tegen.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.