maris1982
Expertproever
Overzicht
De laatste recensies:
Bij binnenkomst kom je direct in de 1001-nacht sferen. Een arabische setting, met mooie kleuren en details. Een bijzondere en afwisselende kaart met lekkere gerechtjes. Het leuke is dat je meerdere gerechtjes kunt bestellen omdat ze klein van formaat zijn. Beetje tapas-idee, maar dan verfijnder. Naar verhouding soms wel wat aan de prijs, maar er zijn gerechten van verschillende prijzen te bestellen. Er zijn leuke loungehoekjes, maar dat is meer om te borrelen. Toch fijner om aan tafel te eten. Oja, je kunt naast de deur parkeren (betaald). Voor herhaling vatbaar!
Gegeten op: 28 december 2012.Een mooi, modern maar toch gezellig ingericht restaurant in het leukste straatje van Amersfoort. Vriendelijke en kundige bediening en in voor een gezellig praatje. Fijn dat ze kennis hebben van de wijnen en daarover leuk kunnen vertellen. De gerechten zijn erg goed, verfijnd en mooi opgediend. Wij hadden beiden een viergangenmenu en de gerechten waren stuk voor stuk bijzonder en smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gegeten op: 3 februari 2013.Een leuk restaurant aan de rand van Utrecht. Er tegenover en in de buurt kun je prima parkeren. De naam doet vermoeden dat het een visrestaurant is, maar er zijn ook vlees- en vegatarische gerechten te bestellen. De gerechten zijn goed en smakelijk. Wat leuk is, is dat je veel gerechten zowel als grote als kleine portie kunt bestellen, ideaal! Vriendelijke bediening, in voor een praatje. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe het interieur er binnen uitziet, ik heb er enkel buiten gegeten. Prettig daaraan is dat er veel te zien is omdat het aan een redelijke drukke straat zit (niet storend overigens) en dat ze terrasverwarming hebben. Aanrader dus!
Gegeten op: 24 april 2013.