Overzicht

Meest recente meningen:

Picknick

Rotterdam Koffiebar 23 februari 2011
Toon details

Op dinsdagmiddag 15-2-2011 hier gelunched in een bijzonder, gezellige, ongedwongen sfeer. Het was feest want Picknick verwelkomde de 3000e facebookbezoeker: iedere klant dus gratis koffie om dit te vieren! Ik had broodje kaas en mijn zus de soep van de dag. Dat was prima eten. Bediening zeer voorkomend en vriendelijk. Een leuke lunchplek! Helaas geen pinbetaling mogelijk.

Ristorante Toscanini

Amsterdam Italiaans 18 augustus 2008
Toon details

Wij hebben hier op een zaterdagavond heerlijk, ontspannen getafeld. Vriendelijke ontvangst, aardige bediening, lekker eten.

De Mangerie

Maastricht Frans 7 augustus 2008
Toon details

In het arrangement 'Buitenkansje' was het diner inbegrepen: de eerste avond was het wel heel lang wachten op de verschillende gangen. Dan zit je niet meer ontspannen. Volgens ons was het restaurant overboekt (zowel binnen als buiten eten): personeel kon de capaciteit duidelijk niet aan. Eten is niet erg fantasierijk. Obers zijn niet allemaal bekwaam. Lekker aperitief (die de volgende ochtend ook bij ontbijt stond!). Vierde gang had een meerprijs. De tweede avond was het heel rustig in het restaurant en aten we in een normaal tempo. Men vergat echter ons het dagmenu te melden en dus ook de additionele gang.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.