Ghie
Expertproever
Overzicht
De laatste recensies:
Mooi en relaxt restaurant. Aankleding en bediening passen ook helemaal in die relaxte sfeer. En goed eten. Oftewel, een hele goede ervaring. Met 3 man gegeten en 6 verschillende dingen geprobeerd. En alle 6 waren die goed tot zelfs prima (pulled lamb) en verrassend (mosselen in witbier). En niet al te duur. Aanrader dus (als je van het concept houdt)
Gegeten op: 12 juni 2013.De eerste 10 die ik geef voor eten. Als het je lukt om mij 2 dingen lekker te laten vinden die ik normaal niet eet, dan heb je een buitengewone culinaire prestatie neergezet! Met mijn disgenoot ging ik voor het 5-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement. Na een kleine amuse (komkommer&geitenkaas) bestond dit uit verschillende visbereidingen (gang 1), gegratineerde asperges met parmaham (2), ravioli (3), tournedos (4) en ijs (5). Afgesloten met een espresso met whisky. Hierna kregen we nog een whisky van het huis.Een fijne avond met attente bediening, beleefd en correct. Een mooi restaurant met vooral fijne verlichting. Absoluut een aanrader.
Gegeten op: 1 juni 2013.
Gegeten op het terras, aan de RIJn, in de avondzon. En het zat daar wel goed. Beetje rommelig, maar wel in de zon. Alleen hoofdgerecht gehad, biefstuk van de grill en mijn disgenoot ossenhaas van de grill. En het eten was erg goed. Mals van binnen, krokant gegrilld van buiten. En een goede, want niet te dominante of dikke, pepersaus er bij. De service schitterde vooral door afwezigheid, maar wanneer dan toch beschikbaar vriendelijk en attent. Het decor binnen moet je van houden, het is niet mijn ding.
De biefstuk en ossenhaas zijn een aanrader. En als je het geduld kan op brengen, of geen haast hebt, kun je deze gerechten daar prima eten!
De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.