Overzicht

Meest recente meningen:

Jitco

Toon details

Een uitstekend restaurant. De bezorging is snel en de loempia's worden in doosjes verpakt, zodat ze niet onderweg al uit elkaar vallen. Ze blijven hierdoor heerlijk knapperig. Er worden verse groenten in de gerechten verwerkt. De nasi, bami en mihoen hebben allen een heerlijke smaak en zijn goed gevuld. Ga zo door.

Kong Ming

Toon details

We zijn de laatste jaren een trouwe klant van Kong Ming geweest. We zijn nu verhuisd, dus komen we er minder. Maar het eten was goed. Vooral het gerecht kip in Chili en knoflooksaus. Voor wat betreft de loempia's, sluit ik mij bij de vorige spreker aan. Onderweg vallen ze al uit elkaar en de zakjes gaan ook stuk. Wel een goede smaak. Al met al, toch wel een goed restaurant.

Lin Wah

Toon details

Wij zijn sinds kort verhuisd en moesten derhalve een andere Chinees zoeken die ook bezorgd. En ja hoor...daar was Lin Wah. Fantastisch Chinees eten. Alle gerechten zijn ook heerlijk en het vlees is zacht en mals. Ook de kiploempia's zijn echt aan te bevelen. FANTASTISCH in één woord!!!!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.