Overzicht

Meest recente meningen:

India Paradise

Rotterdam Indiaas 1 maart 2008
Toon details

India Paradise bezorgt ook thuis. Maar bestellen is sterk af te raden, want de bezorging duurt herhaaldelijk meer dan een uur (soms zelfs anderhalf uur terwijl "een klein uurtje" was beloofd). Gevolg is dat de bestelling in de magnetron-oven moet. Bovendien bezuinigt men sterk op de porties. Volgende keer ter plaatse maar weer het buffet proberen, hoewel ik betwijfel of ze dat beter doen dan Zainab.

Tenno Garden

Rotterdam Chinees 29 februari 2008
Toon details

Je moet een stijle trap op om in dit restaurant te eten en toiletbezoek vereist weer een afdaling. Het wok-aanbod zag er om 19.30 uur niet interessant meer uit. Met veel moeite twee enigszins oorspronkelijke schotels op het zeer beperkte menu gevonden (Tsiu Yim Kai en Yuen Chow). Superzout en wellicht niet 100% vers. De afzuiging boven het wok-gedeelte werkt niet naar behoren zodat het hele restauarnt stinkt naar olie. Geen aanbeveling om nog eens terug te komen in dit minder dan gemiddelde chinese restaurant met meer dan gemiddelde prijzen.

Cheung Wing

Den Haag Chinees 11 augustus 2007
Toon details

Inderdaad, zoals door voorgangers al is vastgesteld, heeft Cheung Wing zelfs naar Nederlandse maatstaven een uiterst onbeschofte bediening: de enigszins volumineuze dame slaat daarbij alle records. Als je vraagt of men een niet-roken deel heeft (zou makkelijk kunnen in zo\'n grote zaal) zet ze je prompt naast twee rokers neer. Is je glas nog half vol, komt ze vragen of je nog wat wil drinken. Kan Horeca Nederland deze mensen niet een eenvoudig cursusje kwaliteitsverbetering bieden? Het eten is niet slecht, maar ook niet echt bijzonder. Wel meer dan genoeg. Ik had een wantan soep en drie dim sum items (veel te veel), mijn partner de peking eend. Redelijk geprijsd. Niettemin, niet vatbaar voor herhaling.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.