Matt

Meest recente meningen:

Gulluoglu

Amsterdam Italiaans 8 juli 2011
Toon details

Gisteren langsgeweest voor een thee en wat baklava. Wat kan er misgaan, zou je denken. Nou, ik heb nog nooit zulke slechte baklava gegeten. Het was droog en had een ontzettend vreemde muffe bijsmaak. Nou ja, bijsmaak ... er was eigenlijk voor de rest geen smaak, alleen zoet, dus van bijsmaak kan je niet praten. Geen pistache, geen walnoot, geen honing, helemaal niets van deze smaken te bespeuren. Zonde, het is wel een leuke locatie...

Stacey's Pennywell

Amsterdam Internationaal 3 januari 2011
Toon details

Een heerlijk café, waar je lekker kunt zitten, drinken, kletsen en van het uitzicht op de gracht genieten. Lekkere broodjes en vriendelijke en efficiente bediening. Een grote teleurstelling was wel dat er op de eerste verdieping vanaf een uur of 17.00 een stevige sigarettenrook kwam binnendrijven. Waarschijnlijk vanuit de keuken, want beneden in het café zagen we niemand roken. Ik zou me dus wel twee keer bedenken voordat ik hier terug zou komen.

Soho Sushi

Amsterdam Aziatisch 1 januari 2011
Toon details

Supergezellige oudjaarsavond gehad bij Soho Sushi. Het eten was van goede kwaliteit en erg lekker. De desserts waren echt hemels. Personeel is inderdaad langzaam en niet erg efficient, maar wel aardig. Nog een nadeel zijn de videoschermen met ontzettend harde muziek. Voor het eten en de prijzen zou ik hier zeker vaker terugkomen!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.