robAdD

Proever sinds 11 augustus 2007

Overzicht

De laatste recensies:

11 augustus 2012

Mooie locatie. Maar het eten is echt beneden ieder pijl.
Een entrecote voor € 22,50 hoort toch een beetje op vlees te lijken. Dat lukt hier helaas niet. De bijbehorende pepersaus (dat had al een waarschuwing moeten zijn) was een soort aangemaakt water. Ook de andere gerechten waren het opeten niet waardig. Zonde van de energie.
Misschien een mooie plek voor een kopje koffie? Dat kunnen we niet bevestigen omdat alweer de bediening onze bestelling vergeten was.
Drie adviezen om hier te eten? Niet doen, niet doen en niet doen.

Gegeten op: 10 augustus 2012.

La Bonbonnière

Achter de Comedie 1
Maastricht

23 juli 2012

Bestel hier nooit een Hamburger. Elk onderdeel is mis. Taai brood, verlepte sla, van vet druipend ei met er doorheen gesmolten kaas, kleffe saus en een zeer matige hamburger. (Het leek in de verte wel een beetje op echt vlees.)
Dat het toch nog een vier is geworden komt door het andere gerecht dat wij bestelden: een uitsmijter kaas. Daar valt weinig aan te verprutsen.

Gegeten op: 23 juli 2012.

Mauritshoeve

Frans
Maartensdijkseweg 9
Bilthoven
€23,50

23 juli 2012

De kok vergist zich stevig als hij een voor- en hoofdgerecht voor een niet-vlees eter klaar maakt. Een op zich fantasievol en goed tonende bereidingswijze (gerecht omwikkeld met aardappel) mag je niet twee maal achter elkaar serveren. Verder niet beneden de maat, maar minder overtuigend dan gehoopt.

Brass

Frans
Janskerkhof 19
Utrecht
€35,-

Alle 17 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.

DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard