Overzicht

Meest recente meningen:

Mae Ping

Hilversum Thais 1 april 2005
Toon details

Na vele malen te hebben gegeten bij Chiang Mai, nu eens aangeschoven bij Classic Thai. Helaas kan Classic Thai niet aan Chiang Mai tippen. Hoewel de inrichting van het restaurant prima is, en de prijzen acceptabel zijn, is de bediening niet professioneel. Dit is allemaal wel voor lief te nemen, als het eten lekker is. Helaas is ook dat niet het geval. De gebakken Thaise rijst met garnalen smaakte vlakjes, en was bovendien niet goed warm. De nootjes in het kipgerecht waren gezouten, waardoor het gerecht een valse zoute smaak mee kreeg. Alles bij elkaar niet slecht, maar Classic Thai voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Tokyo

Hilversum Japans 27 september 2004
Toon details

Al een maand geleden heb ik hier lekker gegeten. De kwaliteit van de vis was uitstekend. Prima keuze op de kaart, en de prijzen zijn acceptabel. Helaas leek het personeel nog niet helemaal ingewerkt, waardoor de bediening hier en daar een klein beetje te wensen over liet. Toch een aanrader!

Het Walletje

Delft Internationaal 17 augustus 2004
Toon details

De Illy koffie is prima. Leuk terras, op mooie lokatie. Een hapje eten is niet echt een aanrader, helaas. De lasagna was niet vers. Harde korsterige pasta. En een ondefinieerbaar groentetaartje, dat ook niet vers was. Jammer.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.