Overzicht

Meest recente meningen:

San Gennaro

Velp (gld) Italiaans 8 augustus 2008
Toon details

We zaten buiten op het terras, het was een hele warme dag. Het drinken werd vlot geserveerd. Als hoofd hadden we een lasagne en een tomatensoep.(allebei convenience) De lasagne was koud, die is toen opnieuw opgewarmd, het brood was hard en taai. De kan water die was besteld hebben we nooit gezien. Nog bezig met de laatste hap en er werd al afgeruimd.... Geen aanrader dus

Fung Lin

Duiven Chinees-Indisch 22 oktober 2007
Toon details

We hadden babi pangang met bami afgehaald. Vlees was hard , niet lekker mals en de bami was gemaakt van spaghetti en er zat geen sambal bij nadat ik het nog had gevraagd Zeker geen aanrader!

Dudok

Arnhem Brasserie 24 december 2006
Toon details

Bij binnenkomst ga je opzoek naar een plaats. Even later worden we geholpen door een ene dame die ons de kaart geeft, net niet vergeet te vragen of we wat willen drinken. Na lang wachten krijgen we ons dinken. Het duurt een eeuwigheid voor we ons brood krijgen en bijschenken zit er niet in. Prijs kwaliteit is niet in balans veel te hoge prijzen wat betreft de hoofdgerechten Voor het dessert moesten we uiteindelijk iemand roepen en dat voor 1 man per 6 tafels. Niet echt een aanrader!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.