Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant NES

Oosterhout (nb) Europees 19 november 2011
Toon details

Heerlijk gegeten in dit gezellige, kleine restaurant. Het is duidelijk te proeven dat de chef zijn sporen verdiend heeft bij sterrenrerestaurants. Wat jammer dat het niet vol zat, dat zou de kwaliteit (en ook de verhouding daarvan met de prijzen) zeker recht doen. Gaan dus! Wij gaan er zeker terug voor een avondje genieten.

Hanssen

Oisterwijk Internationaal 6 augustus 2011
Toon details

TOP TOP TOP dit nieuwe restaurant! De kok kookt de sterren van de hemel. Mooie smaakcombinaties die de tong strelen. Dat verdient een klasse gastheer. Jammer dat het retaurant op dat punt nog niet het door de keuken verdiende niveau haalt. Overigens over vriendelijkheid geen enkele aanmerking; we voelden ons zeer welkom en er was fijne aandacht voor ons en de andere gasten. Een nieuw bezoek zeer waard en een echte aanrader.

Vanouds de Brouwers

Bavel Frans 3 augustus 2011
Toon details

Inmiddels is dit retaurant overgenomen en door de eigenaar, tevens chefkok, voortgezet onder de naam Vanouds. Leuke plek op onverwachte lokatie. Lekker eten voor een eerlijke prijs met zeer vriendelijke bediening als fijne 'extra'. Geen culinaire hoogstandjes, wel echt lekker eten dat je thuis niet klaarmaakt. Renovatie van het interieur heeft er een frisse, moderne sfeer van gemaakt. Prettige, informele plek.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.