Overzicht

Meest recente meningen:

't Ogenblik

Den Haag Brasserie 11 maart 2012
Toon details

Op doordeweekse dag geluncht met een collega, zij een tosti met geitenkaas en honing en ik een bruine pistolet met warme geitenkaas, frambozen-dressing en walnoten. Het was er druk, maar we kregen voldoende aandacht. De lunch was heerlijk, de bediening vriendelijk en de prijs redelijk (€ 25,-).

7 o'clock Espressobar

Den Haag Juicebar 9 februari 2012
Toon details

Op een doordeweekse dag geluncht bij 7 O'Clock. Scrambled eggs met spicy tuna. 'Is wel echt spicy hoor meneer'. En inderdaad, spicy en werkelijk voortreffelijk. De bediening is supervriendelijk, de keuze is reuze en de ambiance is fris en verzorgd. Een lunch met een exotisch tintje in een wat aparte buurt. Smaakt zeker naar meer!

Tri Tunggal

Den Haag Indonesisch 8 januari 2012
Toon details

Op zaterdagavond gedineerd bij Tri Tunggal: ruim een week open en toch vrijwel vol! Dat komt ongetwijfeld door het voortreffelijke eten. We hebben de uitgebreide rijsttafel 'Cuisine' genomen om een idee te krijgen van de keuken van Tri Tunggal. Ze serveren bekende en minder bekende Indische gerechten (zoals babi tinoransak en kredok). De oorsprong van een aantal gerechten en de kruiding is dan ook Manado, het Christelijke gebied in het noorden van het Celebes / Sulawesi en dat zorgt voor een verrassend andere smaak. Het resultaat is zó lekker, dat je het de nog niet geolied lopende (maar súperenthousiaste) bediening en keuken vergeeft dat het allemaal wat langer duurt dan verwacht. Tri Tunggal is - als je geen haast hebt - een absolute aanrader.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.