Giorgakis

Meest recente meningen:

Grieks Eetcafé Savvas

Amsterdam Grieks 22 januari 2009
Toon details

Zoals eerder toegezegd zijn we teruggeweest bij Sabbas. Onze eeste indruk was juist; het eten is van (perfekte Griekse) hoge kwaliteit. Uniek in smaak en versheid. Wel prijzig t.o.v. een gemiddeld Grieks restaurant, maar de kwaliteit van het eten maakt het dubbel en dwars waard. Het was zelfs erg druk deze avond met een bezetting van ruim 70%. 90 minuten nadat we Sabbas hadden verlaten, waren we (met de trein) weer thuis in Rotterdam.

Grieks Eetcafé Savvas

Amsterdam Grieks 15 augustus 2008
Toon details

Op een doordeweekse donderdag speciaal vanuit Rotterdam naar Amsterdam gereisd om eens bij Savvas te eten. Het heeft onze verwachtingen zeer overtroffen. De meze is van een kwaliteit, zoals je alleen kan verwachten in een ouzerie in Athene of Heraklion. Geen concessie aan de Hollandse smaak, maar gewoon verse ingredienten gebruiken om een echte Griekse maaltijd neer te zetten. En dan die overheerlijke kotosoupa lemonata! Zoiets eet je normaal gesproken alleen maar 2500 km. van huis, in Griekenland zelf dus. We komen, bij gelegenheid, zeker nog eens terug.

Branco

Rotterdam Frans 22 februari 2008
Toon details

Een knus ogend restaurant waar je je een welkome gast voelt.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.