Op uitnodiging 10 gangen over ons heen laten komen. Alles met liefde bereid, met goede grondstoffen, niet te veel smaken op 1 bord, geen overbodige poenerige snob items als kaviaar, ganzelever of kreeft, durven weglaten, de schoonheid van eenvoud, sympathieke, veelal vrouwelijke bediening, geen toneel, gewoon willen behagen, uit het hart, spontaan, niet te stijf, ontspannen, geen stress, bescheiden, sportief onze complimenten incasserend over de goede notering in de nieuwe 'Lekker', aandacht zakt in de loop van de avond niet in, zoals vaak in zogenaamde topzaken, mooie grote wijnglazen, waar een guppie in kan verdwalen, eerlijk geprijsde wijnkaart, 25 euro voor een loepzuivere (schroefdop) droge Riesling van Dr. Loosen, niet te vergoeden door het ziekenfonds, maar wij voelen ons alweer een stuk beter, zonder recept verkrijgbaar, dank u Dr. Loosen, voor zoveel lekkers, voor zo weinig. Daarna relatief betaalbare top Bourgogne, Givry 1er Cru van Domaine du Clos Salomon, de reputatie van 2005 wordt helemaal waargemaakt, mjam! Goede match met het hoofdgerecht, beetje hert, mooi rood van binnen, hollandse hazenpeper, consequente aanpassingen naar onze dieetwensen, 1x allergie voor mosselen, 1x geen koeienzuivel, in dat kader spontaan schattig een kannetje olijfolie aangeboden in plaats van boter. Al met al heerlijk 'light' en naturel gegeten, maar toch ook niet de behoefte om een frituur op te zoeken, het was gewoon helemaal goed zo, bravo, ga zo door!