jaelleke
Meesterproever
Overzicht
De laatste recensies:
Ik heb hier verschillende keren gegeten, meerdere keren met m'n man en één keer met een vriendin. Het is ons al die keren goed bevallen. Lekkere steaks en ontzettend lekkere frietjes. Het bedienend personeel is vriendelijk en attent. In de zomer kan je heerlijk op het terrasje aan het water zitten en o.a. genieten van de bootjes die langs komen varen en de zwanen die daar ronddobberen. Wat overigens ook wel handig is om te weten is dat je hier met VVV-bonnen kunt betalen, en dat je in het restaurant ook eten af kan halen.
Gegeten op: 14 december 2012.Op aanraden van een collega van mijn man hebben we hier een bedrijfsetentje gehad. Er hangt een leuke cowboy-sfeer in het restaurant en de mensen van de bediening kwamen enthousiast en gemotiveerd op ons over. Grappig detail is dat je hier pinda's krijgt waarvan je de doppen achteloos op de grond mag gooien. Lekker vlees, maar de frietjes vond ik wel wat minder lekker.
Gegeten op: 21 december 2012.
Mijn man en ik hebben al verschillende keren (met en zonder familie en/of vrienden) bij ons favoriete wokrestaurant Eastern Plaza gegeten en iedere keer bevalt het ons erg goed. Wij zijn voornamelijk fan van de Teppanyaki. Maar je kunt er ook wokken, of iets van het uitgebreide warm buffet halen, en ze hebben ook heerlijke sushi. Het één is nog lekkerder dan het ander. Ook de vele voorgerechten (bijvoorbeeld de gepaneerde garnalen!) en desserts zijn enorm uitgebereid. Naast de belgische chocoladefontein is er nu bv ook een witte chocoladefontein. Heerlijk, een combinatie van die chocolade, bijvoorbeeld over de aardbeien. Ze hebben ook lekker schepijs, (jammer genoeg geen yoghurtijs meer, wat ik vroeger altijd zo lekker vond hier) gebak, en noem maar op. Je kan je buikje hier echt helemaal rond eten, tegen een zeer schappelijke prijs. Verder vinden wij het een mooi restaurant, en is het personeel vriendelijk en over het algemeen wel redelijk alert.