Overzicht

Meest recente meningen:

Captains Club Rotterdam

Rotterdam Hollands 6 februari 2007
Toon details

We wilden weer een reserveren, omdat de kids het leuk vinden om er te spelen. Blijkt het internet site uit de lucht, telefoon afgesloten...... 2 dagen later hoofdkantoor gebeld..... Captains Club is niet meer. Wordt een ander concept en het spelen voor de kinderen is voorbij..... Heb duidelijk aangegeven dat de communicatie redelijk beroerd is. Maar ja het blijft jammer, het was namelijk het enige kinderrestaurant in Rotterdam.

Lin Fah - Wok Theater

Krimpen aan den IJssel Chinees 25 mei 2006
Toon details

Wokken is prima en lekker, het pittige wokken mag voor ons nog wel iets pittiger. Er is voldoende keus m.b.t. vlees, vis en groente. Jammer dat de sushi alleen in het weekeind aanwezig is, terwijl wij met onze kinderen de voorkeur geven aan de rustige werkweekdagen. Verder vinden wij het vreemd dat de kinderen de ene keer wel onbeperkt frietjes kunnen eten en dat je de andere keer extra moet betalen. Personeel is vriendelijk en de service is prima. Nog 1 minpuntje: aan het eind van de avond is de vloer voor het bakgedeelte zo glad dat je moet uitkijken dat je niet valt.

Eetcafé De Bruin

Krimpen aan den IJssel Eetcafé 25 mei 2006
Toon details

Eten een goede eetcafe hap. Wij vinden de bruine cafe sfeer gezellig en ongedwongen. Over het personeel hebben we geen klachten. Jammer dat er in de zaak maar 1 kinderstoel aanwezig is en dat je in de zomer geen tafel kan reserveren op het terras.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.