Overzicht

Meest recente meningen:

Horta

Antwerpen Fusion 20 november 2008
Toon details

carpaccio van wagyubeef, in 1 woord fantastisch. Hertentournedos meer dan uitstekend als er al een minpunt was dat de normaal uitstekende crème brule nu niet meer dan redelijk was (de varianten die met geflambeerde alcohol bereid worden zijn beter. Bediening gewoon goed, snel en correct (maar misschien ben ik uit nederland wel niet veel gewend)

Momiji Sushi

Den Haag Japans 14 januari 2009
Toon details

zaterdag hier geweest, bediening simpel en niet erg communicatief, meer het idee dat dat door gebrek aan taal was dan onbeleefd. Maar goed het eten, tja de toro was duur maar lekker, maar goed dat ze creditcards accepteren, de rest was ook niets op aan te merken. Inrichting is simpel, zat in een hoek uit het zicht maar toch kwam er regelmatig iemand langs kortom is momiji beter dan pak em beet dim daily ja, is de zaak veel duurder dan dim daily ja, zijn ze allebei het waard ja

Taberna dushi

Rotterdam Caribisch 4 juli 2008
Toon details

erg goed, zeker om met vrienden een avond door te brengen. Je moet gewoon elke keer 1 of 2 dingen bestellen niet alles in 1x goed eten, gezellige bediening en redelijk in prijs. Top van rotterdam zo simpel is het

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.