Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant C'est Ça

Utrecht Biologisch 17 januari 2011
Toon details

Helemaal geweldig om zo culinair verrast en verwend te worden. Ieder gerecht was even heerlijk! Ik ben echter wel een grote eter en hier en daar had het van mij iets meer mogen zijn. Maar echt vriendelijke en gastvrije bediening, heerlijk eten, de juiste wijnen erbij. Het meubilair, met name de stoelen zouden wel wat comfortabeler mogen, zodat je er helemaal een goed gevoel aan overhoudt. Heel goede prijs-/kwaliteit verhouding. Ook erg verrassend dat er hier en daar extra huisgemaakte lekkernijen op tafel kwamen, zoals brood met noten en rozijnen en de zelfgemaakte desserdrank "limoncella". Voortreffelijk! Ga zo door!

Taj Mahal

Utrecht Indiaas 17 januari 2011
Toon details

Vorige week donderdag weer eens bij Taj Mahal gegeten, want het was alweer een tijdje geleden. Nog steeds dezelfde relaxte en aardige bediening. Het eten was als altijd heerlijk! Geurig, smaakvol, ruim voldoende. De Kulfi als dessert was weer Kulfi zoals Kulfi bedoeld is, heerlijke romige blokjes ijs met amandelschaafsel en pistache. Zelf toen wij wel heel lang bleven zitten kletsen (23.00 uur)en als laatsten er nog zaten (we hadden het wat laat door) werden we niet gemaand om weg te gaan. Super! Weer voor herhaling vatbaar ..

Groenland

Driebergen Biologisch 2 februari 2010
Toon details

Afgelopen zaterdag (30 jan.) hebben we bij Groenland gegeten. Het was echt heerlijk en met zorg klaargemaakt. Je proeft echt de goede smaak van alles. Een paar minpuntjes waren dat de hoeveelheden iets ruimer gekund zouden hebben. Vooraf kreeg je heerlijk brood met idem olijfolie. Hadden ze er wat extra brood bijgegeven (er was maar 1 stukje p.p.) dan was er niet zoveel heerlijke (kostbare) olijfolie (waar je het in kon dippen) overgebleven. Dat vonden wel zonde, want die olie wordt natuurlijk weggegooid. En we hadden alle gerechten wel heel snel voor onze neus staan, waardoor het ten koste ging van het 'ontspannen' gevoel. Je voelde je uiteindelijk wat opgejaagd. Al vrij vroeg, rond 22 uur, stroomde het weer leeg en kreeg je wel het gevoel ook weg te moeten gaan. Het personeel was reuze vriendelijk, maar somde soms iets te snel en te plichtmatig de menu's en de plichtplegingen ("heeft het gesmaakt?")op. Hierdoor kwam het ietwat geforceerd over. Verder helemaal prima. We zouden er zo weer heen gaan.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.