Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant De Kromme Delft

Delft Frans 5 februari 2012
Toon details

Leuk nieuw restaurant in Delft. Uitstekende kwaliteit eten, goede huiswijn. Goed geprijsd: alle gerechten onder de 20 euro! Leuke bediening. Een aanrader! Let op dat je niet de tafel krijgt naast de deur naar toiletten/tuin. Hier zit je niet rustig en het tocht flink. Wij zijn hierdoor, na het voorgerecht, verhuisd naar andere tafel!

Little Italy

Delft Italiaans 3 oktober 2011
Toon details

Zondagavond half 8, op het terras zijn nog 3 tafels vrij. Vanwege het warme weer is het binnen voor meer dan de helft leeg. Ik loop naar binnen en vraag aan de serveerster of we buiten kunnen zitten. Ze gaat dit vragen bij de bar. Dan vertelt ze: 'We nemen geen nieuwe gasten meer aan'. Op mijn vraag of dat voor binnen ook geldt, zegt zij 'ja, sorry'. Zeer vreemd!! Half 8 's avonds is niet heel laat, het is niet overvol in het restaurant. Hoewel ik vaak bij dit restaurant ben geweest en altijd heel tevreden ben, vind ik dit een hele slechte beurt!! Ik ben even klaar met Little Italy, dan ga ik wel naar de concurrent waar ik wel gewoon welkom was!

Stromboli Pizzeria

Delft Italiaans 4 juni 2011
Toon details

Kwaliteit eten was ok, geen bijzondere keuze op de kaart. Service is slecht! Geen ontvangst bij binnenkomst, gereserveerde tafel was niet vrij, een haar gevonden in glas wijn, serveerster ging glas wijn bekijken bij het raam en zei dat ze de haar niet kon vinden en wilde glas terugzetten op tafel. Nadat ik zei dat ik een ander glas wilde, bracht ze duidelijk onder protest allemaal nieuwe glazen en karaf wijn. Dat was niet wat ik gevraagd had. Totale prijs was fors en 20,50 euro voor 1 liter huiswijn in karaf is een belachelijk hoge prijs!! Ik kom hier NOOIT meer!!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.