Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant Tijm

Den haag Eetcafé 27 september 2009
Toon details

Leuke " Marokkaanse snackbar" en prima eten maar veel te duur voor hetgeen wat ze bieden. Als je rijst of brood bij de maaltijd wil moet je ervoor betalen!

Bacco Perbacco

Den Haag Italiaans 27 september 2009
Toon details

Eten was prima en lekker maar niet "eindeloos genieten en een culinaire belevenis". En voor wat betreft de bediening, waren niet oplettend en hingen veel aan de bar. Wij hebben niet veel gemerkt van de Italiaanse gastvrijheid. Behoorlijk aan de prijs dus komen wij hier terug? Denk het niet!

De Librije

Zwolle Biologisch 6 oktober 2008
Toon details

We hadden hier een jaar naar toegeleefd en afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Het ontvangst is warm en zeer gastvrij. We waren met een groep van 11 en gekozen voor 8 x mini met wijn arrangement. Geweldig! Prachtige combinaties, composities, hier worden alle 7 zintuigen geprikkeld. De bediening is ontzettend aardig, alles wordt met passie en aandacht uitgelegd. Niets is teveel, je wordt zelfs uitgenodigd om in de keuken te kijken, wat we ook gedaan hebben. Eten bij de Librije is een totaal belevenis en we komen graag terug.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.