zonneroosje

Proever sinds 4 februari 2006

Overzicht

De laatste recensies:

19 mei 2012

Op basis van de positiever wordende meningen Doen een herkansing gegeven. Helaas, het niveau is echt niet verbeterd. Een kaart met uitsluitend pastagerechten en kipsaté, met op het krijtbord een paar schrikbarend dure aspergegerechten, dat is alle keus. De frieten zijn dan wel zelfgebakken, maar veel te dik gesneden (snel klaar?) en daardoor niet smakelijk (melig en droog). Ook de andere gerechten zijn weinig verfijnd. Gewoon matige eetcafégerechten, meer moet je er niet van verwachten. (En ik denk weer even met weemoed terug aan de enige keer dat ik bij Out of Time, vóór Doen op dit adres, at: een verrukkelijke curry tegen een zeer scherpe prijs).

dorst & trek Doen

Berkelselaan 2a
€25,-

31 oktober 2011

Ik dronk onlangs een ijskoffie bij de CC op de Meent. Het was een niet erg lekker drankje dat ik kreeg. Het eerste vierde deel ging vlotjes door het rietje en smaakte redelijk, maar toen was de pret op. Wat overbleef was driekwart lichtzoete grof gemalen ijsblokjes die niet meer door het rietje gingen. Dat betekende dus steeds even wachten voor één waterig slokje, waardoor je algauw een halfuur met je ijskoffie bezig bent.

Inmiddels heb ik gegoogeld op recepten voor ijskoffie, en overal, echt óveral zit ofwel roomijs, of melk en slagroom in. Alleen een romige smaak maakt ijskoffie namelijk echt lekker. Simpelweg espresso, een scheut melk, suiker, siroop met een smaakje en heel veel ijsklontjes is dus geen goed recept en zou je je gasten thuis ook niet graag voorzetten.

Verder: vriendelijk personeel, cappuccino's zijn wel heel lekker, buiten bleven de tafeltjes vies en bah wat zijn rokers toch ook vieze mensen getuige de vele peuken op het terras.

Fijn dat er wifi is bij de CC, maar dat krijg je niet zomaar. Ten eerste krijg je niet standaard een bonnetje, dat je nodig hebt voor de codes, dus moet je weer terug naar de kassa om daarom te vragen. Ten tweede moet je zowel een inlogcode als een wachtwoord opgeven, die beide nogal ingewikkeld zijn en die je ook nog eens een paar maal moet invoeren voordat ze werken. Is het eindelijk gelukt, dan heb je maximaal een uur (maar volgens mij al eerder) verbinding. Erg omslachtig allemaal, het lijkt me dat dat simpeler moet kunnen.

Coffee Company

Internationaal
Eendrachtsplein 2

31 oktober 2011

Heb hier verschillende keren een pizza afgehaald, o.a. met aubergine en met rucola, en alle keren snapte ik niet dat Angelo Betti zo hoog staat aangeschreven. Niks speciaals, nogal klef in het midden, ik zal er niet snel nog een pizza afhalen.

Angelo Betti

Italiaans
Schiekade 6a
€20,-

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.