Ik ben hier laatst gaan eten met een groep van 40 personen voor een verjaardag. Wij als groep hadden behoorlijk wat eisen zoals een welkomstcocktail voor iedere gast en een salsaworkshop en na de workshop natuurlijk een diner. Dus kun je je voorstellen dat je ergens binnen komt en dat er 40 verschillende cocktails klaar staan met sterretjes etc het zag er allemaal echt geweldig uit en de bediening liep regelmatig rond met de cocktails in de zaal om te kijken of iemand uit onze groep misschien nog een andere cocktail wenste. Het was echt super. Na de vele cocktails hebben we een salsaworkshop gedaan en jeetje wat hebben wij gelachen zeg (en met een paar drankjes erbij gaat het natuurlijk helemaal goed). Als menu hebben wij voor burrito's gekozen. In de drie varianten die er zijn. Ik las net die recensie hieronder en ik moet zeggen dat de burrito's van ons wel goed waren en de kaas was bij sommigen ook weinig maar smaak alles was wel goed. Dus wij hebben al met al een goede avond gehad in Cantinero.