Levendig

Meest recente meningen:

Puerto Segundo

Scheveningen Fusion 26 februari 2012
Toon details

Na een goede eerste ervaring bij Puerto Secundo viel ons etentje met vrienden hier dit weekend nogal tegen. De soep was heerlijk maar de gerechtjes die daarna volgden waren te klein en naar verhouding echt te duur en werden niet allemaal op tijd geserveerd. Door de harde dreunmuziek die uit de boven ons hangende box kwam, konden we elkaar ook nauwelijks verstaan. Deze is op ons verzoek iets zachter gezet, maar bleef storend. Een 3e bezoekje van onze kant zit er zeker niet in.

La Stella Marina

Den Haag Mediterraan 28 december 2010
Toon details

Hier nu meerdere malen gegeten. Vooral de bruschetta met tonaat ( vooraf) en huisgemaakte pasta's zijn zeer de moeite waard. Verder: veel keus uit de menukaart en verschillende smakelijke gerechten te bestellen voor een zeer goede prijs. Goede bediening. De moeite waard !

Samen in zee

Scheveningen Frans 28 december 2010
Toon details

Afgelopen week hier voor het eerst gegeten. Mooi strak interieur en - als je in de serre zit - sfeervol uitzicht op de haven. Hartelijke ontvangst en heerlijke gerechten voor een zeer schappelijke prijs. Ook de wijn is erg betaalbaar en goed. Een aanrader !

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.